utzon vs. artist maj d

Artist Maj D using the windowdisplay at Utzon as playground. She will be painting all week. Inspirational beeing at work, and a very interesting moment, composing both on the outside and on the inside, as I dressed the dummies. 
*

I uge 19 (undtagen onsdag) maler billedkunster Maj D på Utzons udstillingvinduer.
Forbipasserende inviteres til at følge processen og få en snak med Maj D.
Vinduesmaleriet vil ikke blot påvirke, man også lade sig påvirke af de forbipasserende og de sociale samspil der opstår i ugens løb.
Hermed sættes der fokus på den store betydning, de sociale, fysiske og kulturelle rammer har for et værks tilblivelse.
Værket eksisterer kun i den periode, det bliver til. Umiddelbart herefter forsvinder det i sin fysiske form og efterlader sig kun de spor, det satte i beskuerens erindring. Dermed sættes der fokus på værket som proces frem for som et færdigt resultat alene.
Ved at male på ruderne og invitere til dialog ønsker Maj D at gøre dem til en ”gennemtrængelig membran”, der åbner op for et særligt møde mellem butikken Utzon og livet på gaden udenfor.
Maj D er opvokset og bosat i Århus. Hendes kunstneriske praksis spænder over maleri, skulptur, installation og sociale happenings, og inddrager således typisk enrumlig, tidslig og/eller social dimension.
Facebook / Maj D
majdorup@gmail.com


0 Comments:

Post a Comment

 

© m y n a k e d s t y l e All rights reserved . Design by Blog Milk Powered by Blogger